Maandelijkse update: 3 maanden tot de 30

De afgelopen drie weken waren drukke, dwaze dagen. Wel heel veel van mijn bucketlist kunnen afstrepen én ik heb wat leuks bedacht voor mijn laatste maand als twintiger. Vandaag weer even een update over mijn reis naar de 30 en daar voorbij.

Mijn bucketlist was on fire de laatste weken, we zijn na een half jaar wachten eindelijk verhuisd naar ons eigen koophuis (check), we zijn getrouwd (check) en we zijn met twee andere stellen naar Disneyland Parijs geweest (check). Eindelijk kan ik dat Disney-fotolijstje vullen dat ik de laatste keer dat ik in Disney was heb gekocht. Ongelofelijk dat ik acht jaar was toen ik die kocht. Al die tijd lag het te verstoffen, nu wordt het lastig om te kiezen welke foto er in het lijstje komt, want er zijn ontzettend veel leuke foto’s gemaakt.

Inhaalslag

Door die drukke, dwaze dagen – waarvan ik écht tot de max heb genoten – is het wel een inhaalslag met de rest van mijn leven. Als juf gebeurt er zoveel op de dagen dat je er niet bent en er blijft zoveel werk liggen. Ik heb de afgelopen dagen lange dagen gemaakt en thuis ook nog veel gedaan. Ook heb ik hummel echt gemist en door werk zie ik haar ook zo kort, mijn moederhart heeft qualitytime nodig.
En mijn schrijfwerk, je hebt het vast al gemerkt. Even geen blog en aan mijn boek heb ik ook absoluut niet gewerkt. Ook sporten stond ook even on hold, want mijn vader was bezig met het betegelen van de badkamer. Even geen douchemogelijkheid bij de hand. Tijd voor een inhaalslag!

Mijn laatste maand als twintiger

De plannen voor kerst en oud en nieuw worden al gemaakt en zo ben ik ook al bezig met mijn laatste maand als twintiger. Ik ben van plan te gaan knallen de laatste maand. Van 15 januari tot 15 februari ga ik 30 bucketlistdingen doen, ik ben langzaam een lijstje aan het maken. Heb je nog tips, wil je een goal samen doen of kan je mij ergens bij helpen, dan hoor ik dat graag.
Op het lijstje staat bijvoorbeeld een slipcursus doen, ik heb al een vriendin gevonden die dat samen wil doen, leuk! Een handletteringcursus, ik wil bier kunnen tappen, een hele dag musea bezoeken, 48 uur vasten en een mooi verjaardagscadeau voor mezelf uitzoeken. Tijd om wat last minute actie te ondernemen, op mijn Instagram zal ik jullie op de hoogte houden.

Meer blogs lezen? Check hier mijn recente berichten:

5 gedachtes over “Maandelijkse update: 3 maanden tot de 30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *