Eerste ijsje van het jaar

Al een paar keer fietste ik langs de ijssalon en dacht ik aan afgelopen zomer, toen ik met mijn zwangere buik naar de ijssalon waggelde. Het was een goede zomer. Nu de zon weer steeds vaker begint te schijnen, begint mijn trek in ijs ook toe te nemen.

Op deze zonnige vrijdagmiddag stond er een afspraak gepland bij de Hypotheekshop om de financiering voor ons toekomstige huis te regelen. Na drie maanden zoeken, tientallen bezichtigen, deadlines, spannende biedingen en heel veel telefoontjes met onze makelaar, is het ons eindelijk gelukt om een huis te kopen.
Na anderhalf uur te hebben gepraat over onze geldzaken en de beste rente was het tijd om de zon weer in te gaan. Boffen wij even dat twee deuren verder een fantastische ijssalon zit en wij hebben wat te vieren!

Op mijn Instagram kon je mijn ijsje al voorbij zien komen. Een hoorntje, gevuld met slagroom (hét geheim van het perfecte ijsje) met een bolletje Kinder Bueno en een bolletje yoghurt amarena-ijs. Zó lekker!

Volgende week tekenen wij alle contracten en offertes en is het wachten tot november. Dan kunnen we ons nieuwe huisje pas in. Dat wordt dus een zomer vol wandelingen naar de ijssalon.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *