Halverwege de 30

Het is 15 augustus, dat betekent dat er alweer een half jaar voorbij is. Wat gaat de tijd toch snel. Ik ben halverwege de dertig. Hoe gaat het eigenlijk met mijn bucketlist? Nodig tijd voor een update.

Time flies when you’re having fun, maar ook gewoon als je je dagelijkse dingen doet kan ik je vertellen. Ineens grijpt het me even bij de keel, over een half jaar ben ik dertig. Ben ik er wel klaar voor?
We pakken ‘My Personal Bucketlist before 30’ er even bij en gaan eens kijken wat de stand van zaken is.

Om twee vliegen in één klap te slaan, heb ik een video gemaakt waarin ik vertel wat ik inmiddels kan afstrepen van mijn bucketlist en wat minder de prioriteit heeft gehad de afgelopen zes maanden. De afgelopen zes maanden, je leest het goed. Ik kan het bijna niet geloven als ik het zo opschrijf. Ik ben op de helft. Bijna dertig!

Wil je meer artikelen lezen? Zie hieronder mijn recente blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *