Hieperdepiep

Hoera! Negenentwintig jaar geleden werd ik geboren als een klein, roodharig meisje en kreeg ik de naam ‘Loes’ van mijn ouders. Loes betekent ‘roemvolle strijder’ en is afgeleid van Louise, wat weer afgeleid is van Lodewijk – volgens Google in ieder geval.

Vandaag is dus mijn verjaardag, yay! Ik ben negenentwintig jaar geworden en ik vier mijn verjaardag met een gloednieuwe blog. Voor mij is dertig worden best wel een ding en nee, ik kijk er niet tegenop. Gek genoeg kan ik juist niet wachten tot ik dertig ben.
Al in mijn puberteit riep ik – vaak uit frustratie – tegen mijn ouders: “Was ik maar dertig!” Ik had zo het idee dat als ik dertig zou zijn, dat ik mezelf niet meer hoefde te bewijzen, dat ik alles voor elkaar zou hebben en het leven zou leven wat ik voor ogen had toen ik een vijftien jarig meisje was. Dertig worden is voor mij een enorme mijlpaal en daarom ga ik mijn laatste jaar als twintiger en het leven straks als dertiger met jullie delen.

Mijn blog heet dan ook ‘Lang Leve Loes’, want ik hoop natuurlijk nog lang van het leven te mogen genieten. Op mijn blog kijk ik terug naar vroeger, schrijf ik verhalen over het nu en werk ik ondertussen keihard aan een mooie toekomst.
Mijn ‘bucketlist before 30’ deel ik met jullie en gaandeweg hoop ik heel wat activiteiten af te vinken, want over 364 dagen is het zover. The big 3-0.
Dit jaar vier ik mijn verjaardag niet met een feestje, negenentwintig is een saaie leeftijd vind ik, dat had ik ook met achtentwintig. Je hebt er vrij weinig aan, het wordt pas echt spannend als je dertig bent, ha! Dus, als ik dertig word, dan geef ik zeker een feestje. Bucketlistmaterial.

Deze verjaardag vier ik samen met mijn gezinnetje in een hutje op de hei, we zijn een weekendje in Drenthe. Even lekker genieten met z’n drietjes.

Volg mij op mijn reis naar de dertig – en daar voorbij!

L


oads of Love, Loes

2 gedachtes over “Hieperdepiep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *