Moederdagavond

Vorig jaar was ik op Moederdag zwanger en werd ik verrast door vriendlief met een taartje bij ons favoriete koffietentje. Zwanger zijn is toch al een beetje mama zijn. Dit jaar neem ik het ervan alsof het kerst is.

Sinds dinsdag ligt er een ingepakt cadeautje in de kast. Mijn kleine hummel is creatief geweest bij de opvang. Mega spannend! Het voelt net als kerst.
Daarom heb ik vandaag besloten dat Moederdag ook wel wat extra’s kan gebruiken en heb ik vanavond omgedoopt tot Moederdagavond.

Kroelen

Al een paar dagen zijn hummel en ik niet lekker. Snotterig, hangerig, niet lekker in ons velletje. Ik hoop maar dat het tandjes zijn, want dat is het nog ergens goed voor geweest en ik zal wel weer aangestoken zijn door de kleuters op school. Vandaag kwam hummel zelfs bij me kroelen. Wow. Dat is echt een unicum, want dat doet ze eigenlijk niet meer sinds ze kan bewegen en spelen. Het bracht me echt weer even terug naar het intieme begin. Ik voelde direct dat mijn meisje zich niet zo lekker voelde. Ik streelde haar haren en ze viel in slaap. Wat een fijn gevoel, weer zo’n klein mensje tegen je aan. Ik heb zelf ook maar even een dutje gedaan en de overige minuten naar haar gekeken.

Let’s celebrate

Ook al voelen we ons niet chill, ook al kan ik haar geen seconde loslaten vandaag, het was een fijn dagje. Ik voel me echt een moeder en dat moet gevierd worden. Ik heb een brownie gebakken en een grote bak Ben & Jerry gehaald. Hummel ligt vroeg in bed, vriendlief is tennissen. Mama zit op de bank met haar goodies, onder een dekentje serie te kijken. Hulde aan de moederdagavond. Ik denk overigens wel dat ik iets te enthousiast ben geweest met mijn goodies, want nu ben ik misselijk en wil ik naar bed.

Een gedachte over “Moederdagavond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *